Over LWI Keukenvisie

 

Jarenlange Ervaring

Uw wensen staan centraal

Samenwerking met de beste keukenfabrikanten

A-merk apparatuur

Eerlijke prijzen

Meer dan 20 jaar ervaring in keukens

In december 2017 heb ik de deuren geopend van mijn keukenzaak LWI Keukenvisie. Na jarenlange ervaring in de meubel- en keukenbranche is mijn droom werkelijkheid geworden, mijn eigen keukenshowroom.

 

 

 

Over mij
Na in de meubelen gewerkt te hebben ben ik zo’n 20 jaar geleden overgestapt naar de keukens. Ik heb veel ervaring opgedaan in deze jaren door het gehele land waarna ik besloten heb om mijn droom, een eigen keukenshowroom, werkelijkheid te maken. En dit allemaal in de regio waar ik jaren gewoond heb en woon: Bergschenhoek, gemeente Lansingerland.

 

 

 

Iedereen een betaalbare keuken
De showroom is een sfeervol inspiratiecentrum voor keukens. Geen grote formule met standaardopstellingen, maar onderscheidenheid. Ik ben open en eerlijk in het prijsbeleid. Alle prijzen staan bij de producten. Er komen achteraf geen ongevraagde kosten bij. Er zit 60 maanden garantie op de keukens en apparatuur. Wij begeleiden u gedurende het gehele traject van aankoop tot oplevering.

van ontwerp tot oplevering

LWI Keukenvisie is aangesloten bij keukenspecialist.nl

LWI Keukenvisie is aangesloten bij de organisatie Keukenspecialist.nl. Bij deze organisatie zijn verschillende keukenspecialzaken aangesloten. LWI Keukenvisie is gevestigd in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer) en is de keukenspecialist voor de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) en Pijnacker-Nootdorp.

Nieuws

De nieuwe keukenzaak die je gezien moet hebben

Lees het artikel dat De Heraut over mij schreef vlak na mijn opening.

Nieuws

‘We leveren een keuken voor een eerlijke prijs!’

Lees het artikel dat De Heraut over mij schreef eind juni 2018.

"

Over LWI Keukenvisie

In december 2017 heb ik de deuren geopend van mijn keukenzaak LWI Keukenvisie. Na jarenlange ervaring in de meubel- en keukenbranche is mijn droom werkelijkheid geworden, mijn eigen keukenshowroom.

Voor iedereen de juiste keuken

De showroom is een sfeervol inspiratiecentrum voor keukens. Geen grote formule met standaardopstellingen, maar onderscheidenheid.

Keukenspecialist

LWI Keukenvisie is aangesloten bij de organisatie Keukenspecialist.nl. Als zelfstandig ondernemer maken wij gebruik van alle inkoopvoordelen van Keukenspecialist. Eveneens werken wij volgens de kernwaarden van Keukenspecialist waarbij een uniforme betrouwbare manier van werken en advies geven centraal staat.

LWI Keukenvisie Nieuws

Bekijk de artikelen die de Heraut heeft geschreven over LWI Keukenvisie:
Artikel: LWI Keukenvisie, de nieuwe keukenzaak die je gezien moet hebben
Artikel: ‘We leveren een keuken voor een eerlijke prijs!’

Neem contact met ons op

Je kunt telefonisch of via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen/een afspraak maken

Contactformulier

7 + 14 =

Telefoonnummer

(010) 2108918

Locatie

Julianalaan 73A
2661EK Bergschenhoek

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 9.3017.30
zaterdag: 09:30 - 17.00 

E-mail

info@lwikeukenvisie.nl

* Verplichte velden